24 Ιουν 2013

''A.I.D.A. Pool world championship Belgrade 2013'' (Mέρος Α)

Ημέρα 1η.


''Χορηγοί Εθνικής ομάδας''

Σας καλωσορίζω από το καυτό Βελιγράδι και όχι άδικα. Η θερμοκρασία εκτός νερού αγγίζει κάποιες φορές και τους 39 βαθμούς σύμφωνα με τα λεγόμενα των ντόπιων ιδίως τις μεσημεριανές ώρες, κάτι το οποίο μας δυσκολεύει ιδιαίτερα τόσο στην μεταφορά όσο και στην διαμονή μας γενικότερα.Το πρόβλημα συνεχίζεται και εντός νερού όπου το θερμόμετρο αγγίζει τους 31 βαθμούς δυσκολεύοντας τις προσπάθειες των αθλητών κυρίως εκείνων που αγωνίζονται με στολή από 1-1.5mm λόγω μειωμένου καταδυτικού αντανακλαστικού το οποίο έχει αντίκτυπο στην εξοικονόμηση οξυγόνου και κατ επέκταση ο αθλητής να έχει μειωμένη απόδοση (τις περισσότερες φορές).
Άρης Ιωαννίδης, χαλάρωση πριν απο την βουτιά.





Η αυλαία του παγκοσμίου πρωταθλήματος(επίσημα)ξεκίνησε σήμερα με το αγώνισμα της δυναμικής άπνοιας χωρίς πέδιλα (DNF). Στην πρώτη σειρά (λόγο μικρής δήλωσης) αγωνίστηκε ο Άρης Ιωαννίδης οποίος είναι και κάτοχος του εθνικού ρεκόρ με 172 μέτρα. 

Η τακτική του Άρη να πέσει αρκετά νωρίς (09:00am) βοήθησε τον ίδιο αλλά και τους υπόλοιπους αθλητές της πρώτης σειράς, να αγωνιστούν υπό Φυσιολογικές συνθήκες,δηλαδή χωρίς ιδιαίτερη ζέστη συγκριτικά με τους αθλητές που αγωνίστηκαν στις μετέπειτα σειρές.

164m, στιγμές ευτυχίας..
164m, έγκυρη προσπάθεια και πρόκριση στον μικρό τελικό.


Μετά από 3' ο Άρης πραγματοποίησε μία καθαρή έξοδο στα 164m. Ο στόχος εξαρχής ήταν να δεχτεί λευκή κάρτα όπως και τελικά έγινε. Χαμόγελα από εμάς αλλά και από τον ίδιο δίνοντάς μας ελπίδες για την πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος. Δυστυχώς η πρόκριση δεν επετεύχθη για 1 μέτρο(!) και έτσι ο Άρης θα έχει μία ευκαιρία ακόμα να προσπαθήσει να βελτιώσει το ατομικό του ρεκόρ στον μικρό τελικό για τις θέσεις 9-16.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου